Alle vacatures

Over ons

Divtag is een Software ontwikkelingsbedrijf dat staat voor projecten die zich kenmerken door een hoge kwaliteit, heldere coördinatie en het behalen van afgesproken doelen.

Met ca. 20 medewerkers gevestigd in Drunen, Noord-Brabant, automatiseren en digitaliseren wij bedrijfsprocessen. Met als doel tijdsbesparing en/ of omzet te verhogen.

We werken voor MKB(+) relaties die over het algemeen actief zijn in een “Niche” markt en daar geen standaard software kunnen vinden. Ontstaan vanaf een zolderkamer en tegenwoordig bedrijfsonderdeel van MPO Ventures.

We hebben een sterke drang naar innovatieve en kwalitatieve oplossingen die we programmeren onder de open source programmeertalen.

Onze kernwaarden

Wanneer je ons leert kennen, ervaar je vrij snel dat ieder teamlid binnen Divtag uniek is. Maar er zijn drie belangrijke dingen die we allemaal gemeen hebben: onze kernwaarden.

Kwaliteit

Houden van wat je doet en dit ook uitstralen. Passie houdt ons op de been en houdt ons scherp. Iedereen bij Divtag gaat vol enthousiasme te werk en heeft een passie om de verwachting van de klant te overtreffen.

Behulpzaamheid

Help je collega’s waar je kunt. Iedereen bij Divtag heeft sterke punten en minder sterke punten, maar werken allemaal aan hetzelfde doel. Daarom zijn we bereid om elkaar op elk mogelijke manier te helpen en verbeteren.

Betrouwbaar

Als team moet je op elkaar kunnen vertrouwen. Je bent zo sterk als je zwakste schakel. We zijn gemotiveerd, betrouwbaar en toegewijd om werk gedaan te krijgen.

Denk je dat wij dé perfecte match zijn?

Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Ons team

Collega's aan het woord

Divtag is een uniek bedrijf, een hecht team met een gezellige sfeer met veel verschillende talenten. Ik als Lead frontend vind het fijn dat ik de vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt voor het uitvoeren van mijn werk.

Wat ik het leukste onderdeel vind van mijn functie is een ontwerp omzetten naar een volledig werkende
website. Daarmee bedoel ik naast vormgeving ook de UX optimaliseren.

Er is een goede sfeer bij Divtag. Tevens is het een bedrijf waar ik veel kan leren. Zelf kwam ik hier binnen als afstudeerder. Al voor het succesvol behalen van mijn opleiding kwam vanuit Divtag de vraag of ik wilde blijven als teamlid. Deze kans heb ik zonder enig twijfel gepakt.

Wat ik het leukste onderdeel vind van mijn functie is het ontwikkelen van nieuwe manieren om problemen op te lossen. Denk hierbij aan een functionaliteit die herbruikbaar is, zodat deze op verschillende plekken gebruikt kan worden.

Zonder enige IT kennis ben ik binnengerold in de wereld van Divtag. Mijn collega’s hebben mij hierbij enorm geholpen. Bij Divtag is er altijd ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en dat koester ik. Iedere dag weer een nieuwe uitdaging, dus weer een leermoment.

Het mooiste aan mijn functie vind ik het bedenken van nieuwe manieren en concepten om Divtag als merk meer bekendheid te geven. Denk maar aan een marketingcampagne om ondernemers te helpen met hun digitalisering.

We werken o.a. voor: